Ring til os i dag ~ 87 62 22 60
linkedin

Forplejning

Forplejning  FIL_7972

Frokosten er den gode pause i et møde, hvor du har mulighed for at nyde et veltillavet måltid og få ny energi til at netværke og dyrke det sociale og faglige fællesskab.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Møde- og konferenceforplejning, receptioner, frokostordning, primært fra en af vore fremragende, lokale leverandører

Vores serviceassistent står klar til at yde service i form af borddækning, afrydning m.v.

Alternativt klarer I selv den del af det.

Vi kan naturligvis også servicere jer med friskbagte rundstykker og kager fra Bagergården, frugt, fairtrade kaffe, the, kakao fra Frellsen, øl,vand samt biodynamisk eller konventionel vin fra den lokale Con a’More Vinimport – kun fantasien sætter grænser. Se nærmere på: www.conamorevin.dk : Vi importerer selv vine fra Italien, Frankrig og Spanien, og har vine til både hverdag og fest.

conamore

Mad: vi benytter primært lokale leverandører. Se nærmere her: www.skafferiet.dk og www.tennegaarden.dk Udover den ”daglige” frokost, som Skafferiet leverer, kan både Tennegården og Skafferiet levere til receptioner eller større konferencer efter aftale.

Skafferiet laver mad til både hverdag og fest, og har mange års erfaring i branchen, bl.a. fra Restaurant L’estragon i Århus, Gemüsen i Højbjerg og Svinkløv Badehotel i Fjerritslev.

Tennegårdens ejer har tidligere drevet Musikhuset Århus’ Restaurant Richter samt Restaurant Kellers Gård på Rådhuspladsen i Århus.

mad1   mad2
Lokalt kan vi derfor med garanti levere mad og drikkevarer til Erhvervscentret på første klasse.