Ring til os i dag ~ 87 62 22 60
linkedin

Udtalelser

S4K-Research

Jeg giver Favrskov Erhvervscenter mine varmeste anbefalinger. Ved at tage sig af alt administrativt i forbindelse med kontoret giver de mig mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt for mit arbejde. Erhvervscentret er meget service-minded og har imødekommet mine ønsker. Som firmaets eneste ansatte i Danmark værdsætter jeg desuden det sociale netværk samt muligheden for at udveksle erfaringer med andre entreprenører.

WordPilots

Duften af nybrygget kaffe, et smil og et frisk godmorgen møder os, når vi træder ind ad døren i Favrskov Erhvervscenter. En god start på dagen i et kollegialt og socialt miljø, hvor vi kun skal tænke på at lave det, vi er bedst til og ikke bekymre os om diverse praktiske gøremål.  Vi sætter blot den bærbare i stikket, og så er vi i gang! Herefter kan vi nyde de fælles mødelokaler med alt i AV-udstyr, snuppe et fredagsrundstykke i frokoststuen, glæde os over et rengjort, fuldt møbleret kontor og skænke os en frisk kop te eller kaffe. Der er også rig mulighed for faglig sparring med de andre i huset. De perfekte startbetingelser for et nyt firma som WordPilots

Let it grow

Det har været et stort plus for min virksomhed, at flytte ind i Favrskov erhvervscenter, hvor rammerne på en gang er professionelle og uformelle. Mine kunder har let adgang med motorvejen tæt på og jeg har fået et dejligt kontor samt ubesværet adgang til fine møde- og kursusfaciliteter samt de tekniske hjælpemidler, jeg har behov for.
Favrskov erhvervscenter er et meget levende hus, med mange små og mellemstore iværksætterfirmaer og med en ånd, der afspejler, at også erhvervscenteret er en i værksættervirksomhed i konstant vækst og udvikling.
Fra dag ét mærker man ejerens engagement i, at være med til at skabe atmosfære for og med lejerne. Det skinner igennem alt fra den friske kaffe på kanden til indretningsmæs-sige detaljer på fællesarealer og sociale arrangementer.

Vibeke Mehlsen

Partex Data ApS

Som mindre IT virksomhed er det vigtigt at Internet/Telefoni/Infrastruktur er i orden. Og det er den hos Favrskov Erhvervscenter. Da vi ledte efter nye lokaler var det vigtigt for os, at flytningen blev så smidig som muligt med meget lidt ”nede-tid”. Det lykkedes til fulde, og alt fungerer i dag upåklageligt.
Hvis vi er kommet med et forslag til forbedringer her i huset, så bliver der lyttet og det hele flasker sig i sidste ende.
Ydermere tiltalte de flotte velholdte lokaler os, så vi med god samvittighed kan invitere vores kunder og samarbejdspartnere indenfor.

Kim R. Hendriksen