Ring til os i dag ~ 87 62 22 60
linkedin

Udtalelser

Cabcon (fraflyttet)

Cabcons hovedkontor ligger i Hvidovre, og da vi skulle etablere vores nye jyske kontor var en god beliggenhed vigtigt for os. Samtidig lagde vi vægt på gode repræsentable lokaler i en god atmosfære. At det nye kontor skulle ligge i Favrskov Erhvervscenter, var vi derfor ikke i tvivl om. Vi er blevet taget rigtig godt imod, og alle ønskelige faciliteter, og top moderne hjælpemidler er til rådighed. Fra at have haft hjemmekontor, til at flytte ind i Favrskov Erhvervscenter har været én stor positiv oplevelse, der har resulteret i øget arbejdsglæde.

Seapay

SeaPay fik i 2011 brug for et afdelingskontor til virksomhedens østjyske medarbejdere. Favrskov Erhvervscenter var hurtigt fremme med et godt tilbud, som
indeholdt alle de services vi har brug for; f.eks. kantine, hurtig internetforbindelse og gode mødelokaler. Det er nemt og bekvemt at have kontor i Favrskov Erhvervscenter og der er et rigtig godt socialt fællesskab med de forskellige virksomheder i bygningerne.
Leif Nielsen

Ankerhus Gruppen (fraflyttet)

Vi mærkede fra starten en opmærksom interesse for vort firma hos Favrskov Erhvervscenter. Super service og nemt at komme i kontakt med andre i centret. Den brede vifte af firmaer er idéskabende i højeste grad.

Bent Engelbrecht

DWD nu Mecal

Muligheden for med kort varsel at kunne leje lokaler i fec var ideel for os i forbindelse med opstart af Danish Wind Design. Erhvervscentret udviste stor fleksibilitet og villighed til at hjælpe os på plads. Vi fik den kontorplads, vi havde brug for og tingene fungerede fra dag 1. Vi kunne med det samme starte PC’erne og gå i gang med arbejdet. Vi har endvidere stor fornøjelse af samspillet med de øvrige virksomheder i huset – såvel professionelt som socialt.

HI Booking og Handel (fraflyttet)

Vi har været med i fec i 4 år og er meget tilfredse med hvad ”huset” kan tilbyde os. Det er godt at være en del af en velfungerende fællesskab i et aktivt center. Igennem de 2 år vi har haft vores virke, er der sket en utrolig udvikling fra ”smedeværksted til et velfungerende kontormiljø”. Fec kan virkelig anbefales til andre ”iværksættere”.

LAC-Engineering (fraflyttet)

Som nystartet virksomhed oplever vi en dynamik og aktivitet i fec, som giver os oplevelsen af at være på en langt større arbejdsplads med sociale fællesskaber og netværk. Konceptet er fleksibelt med mulighed for løbende at kunne tilpasse lokaler til vores behov. Vi skal ikke bruge tid på kontor- og lokaleadministration, men blot møde op på adressen og gøre det, vi er gode til.

Mindworking Digital Signage (fraflyttet)

Favrskov Erhvervscenter er et glimrende eksempel på et velfungerende og serviceorienteret kontorfællesskab med et lavt og gennemskueligt prisniveau. Vi har haft stor gavn af at flytte ind i et spændende kontormiljø med masser af dynamiske virksomheder og yderst velfungerende kontorfaciliteter. Opstartsforløbet gik helt uden problemer og vi har kun oplevet et usædvanligt høj serviceniveau på alle ydelser fra Favrskov Erhvervscenter. Der har fra starten hersket en god og hjælpsom stemning med fokus på en løbende forbedring af husets mange muligheder.

Peer Kjelder Rasmussen

MultiConsulting (fraflyttet)

Efter lang tids søgen efter virksomheds lokaler fandt vi Favrskov Erhvervscenter og det har vi ikke et øjeblik fortrudt .

Multiconsulting har nu fået en central beliggenhed, flotte lyse lokaler og placeringen geografisk gør, at vi hurtigt kan komme på motorvejen og ud til vores kunder.

Ved at være en del af Favrskov Erhvervscenter har man altid en sparringspartner ”på den anden side af væggen” og på tværs af professionerne bliver der givet gode råd og vejledning, hvilket er en fornøjelse at være en del af!

Læs mere

S4K-Research

Jeg giver Favrskov Erhvervscenter mine varmeste anbefalinger. Ved at tage sig af alt administrativt i forbindelse med kontoret giver de mig mulighed for at fokusere på det, der er vigtigt for mit arbejde. Erhvervscentret er meget service-minded og har imødekommet mine ønsker. Som firmaets eneste ansatte i Danmark værdsætter jeg desuden det sociale netværk samt muligheden for at udveksle erfaringer med andre entreprenører.

Viberg Media (fraflyttet)

Faciliteter i top, muligheder for sparring, socialt velfungerende – det er kernen af hvad jeg søger, når jeg skal vælge kontor. Som grafiker og specielt fotograf har jeg glæde af den beliggenhed fec har. 5 minutter så er jeg på motorvejen. Samtidig kan jeg trygt modtage mine kunder i huset i professionelle rammer.

WordPilots

Duften af nybrygget kaffe, et smil og et frisk godmorgen møder os, når vi træder ind ad døren i Favrskov Erhvervscenter. En god start på dagen i et kollegialt og socialt miljø, hvor vi kun skal tænke på at lave det, vi er bedst til og ikke bekymre os om diverse praktiske gøremål.  Vi sætter blot den bærbare i stikket, og så er vi i gang! Herefter kan vi nyde de fælles mødelokaler med alt i AV-udstyr, snuppe et fredagsrundstykke i frokoststuen, glæde os over et rengjort, fuldt møbleret kontor og skænke os en frisk kop te eller kaffe. Der er også rig mulighed for faglig sparring med de andre i huset. De perfekte startbetingelser for et nyt firma som WordPilots

Eldon Danmark

Eldon valgte Favrskov Erhvervscenter som domicil, fordi centret indfriede forventningerne til de faciliteter, Eldon havde behov for.
Erhvervscenteret har gjort det utroligt nemt for Eldon at etablere vort danske salgskontor med tilhørende showroom, og vi har fra første dag kunnet koncentrere os om vort faglige arbejdsområde uden at skulle tænke på det praktiske i forbindelse etablering af lokaler og installationer.

Vi benytter centrets fælles faciliteter som f.eks kantine,  mødelokaler og har alle tænkelige servicefunktioner til rådighed.
Som den mindre virksomhed vi er, er vi glade for at være tæt på “kolleger” fra centrets øvrige virksomheder, som vi gør brug af både sparringsmæssigt og socialt.

Lau Nymark

Let it grow

Det har været et stort plus for min virksomhed, at flytte ind i Favrskov erhvervscenter, hvor rammerne på en gang er professionelle og uformelle. Mine kunder har let adgang med motorvejen tæt på og jeg har fået et dejligt kontor samt ubesværet adgang til fine møde- og kursusfaciliteter samt de tekniske hjælpemidler, jeg har behov for.
Favrskov erhvervscenter er et meget levende hus, med mange små og mellemstore iværksætterfirmaer og med en ånd, der afspejler, at også erhvervscenteret er en i værksættervirksomhed i konstant vækst og udvikling.
Fra dag ét mærker man ejerens engagement i, at være med til at skabe atmosfære for og med lejerne. Det skinner igennem alt fra den friske kaffe på kanden til indretningsmæs-sige detaljer på fællesarealer og sociale arrangementer.

Vibeke Mehlsen

Partex Data ApS

Som mindre IT virksomhed er det vigtigt at Internet/Telefoni/Infrastruktur er i orden. Og det er den hos Favrskov Erhvervscenter. Da vi ledte efter nye lokaler var det vigtigt for os, at flytningen blev så smidig som muligt med meget lidt ”nede-tid”. Det lykkedes til fulde, og alt fungerer i dag upåklageligt.
Hvis vi er kommet med et forslag til forbedringer her i huset, så bliver der lyttet og det hele flasker sig i sidste ende.
Ydermere tiltalte de flotte velholdte lokaler os, så vi med god samvittighed kan invitere vores kunder og samarbejdspartnere indenfor.

Kim R. Hendriksen

Favrskov erhvervsråd

Vi hilser initiativet med etablering af et erhvervscenter meget velkomment som et vigtigt tiltag i udviklingen af et dynamisk, lokalt erhvervsliv.

Et dynamisk erhvervsliv er kendetegnet ved, at mange iværksættere har mod på – og lyst til – at starte egen virksomhed.

Med de rigtige forudsætninger og de rigtige rammebetingelser på plads, er der rigtigt gode forudsætninger for, at virksomheden kommer igennem den kritiske opstart og ind i en stabil vækst.

Et erhvervscenter som dette, vil i høj grad være med til at sikre disse ting, således at der vil være en jævn udskiftning af virksomheder, der vokser sig ud af rammerne her, og giver plads til nye iværksættere.

Favrskov Erhvervsråd har også valgt at bosætte sig i dette inspirerende miljø, dels som en nystartet organisation i samme situation som de andre lejere i huset, dels for at kunne indgå naturligt i rådgivning af virksomhederne, og ikke mindst for at være tæt på dynamikken i erhvervslivet, hvor nye virksomheder starter op og udvikler sig.

Jeg glæder mig til at se, også din virksomhed vokse ud af rammerne i Favrskov Erhvevscenter.

Erhvervschef Dan Skovgaard

Læs mere